CROSMAS
GASTRONOMÍA CREATIVA SALUDABLE
ESPECIALISTAS EN PAELLAS
SELECCIÓN DE MARISCO, PESCADO, CARNE Y TAPAS
CROSMAS
GASTRONOMÍA CREATIVA SALUDABLE
ESPECIALISTAS EN PAELLAS
SELECCIÓN DE MARISCO, PESCADO, CARNE Y TAPAS
MENU CROSMAS - 02 de Febrer de 2.023
PRIMERS:
Amanida Crosmas (Mesclum, ruca, tomàquet, tonyina, espàrrec, pastanaga i ou dur)
Crema d'espàrrecs amb carbassa i encenalls de pernil
Estofat de cigrons amb calamarcets, musclos i pop
Tagliatela de pasta fresca amb cremós carbonara i salmó fumat
Musclos a la marinera (Supl. 2'50€)
Amanida russa casolana amb ou dur, tonyina, surimi i les seves torradetes (Supl. 3'00€)
Amanida de tomàquet Cor de Bou amb formatge de Burgos i olivada d'Aragó (Supl. 3'00€)
Graellada de gambes amb picada mediterrània (Supl. 5'00€)
SEGONS:
Osobuco rostit amb salsa de mostassa antiga sobre emulsió de coliflor i xips de patates naturals
Secret adobat a la brasa a les fines herbes sobre patata grille i chimichurri de bolets
Paella marinera Crosmas
Seitons a la andalusa amb timbal d'amanida russa
Entrecot de vedella de 200 gr. amb pebrots del padró i patates (Supl. 5'00€)
Sípia a la planxa amb saltejat de verduretes (Supl. 7'00€)
Caldós o paella de llamàntol (Supl. 10'00€)
POSTRES:
Tiramisú
Crema Catalana casolana
Iogurt natural amb mel
Macedònia de fruites naturals
Pa i begudes incloses
Menú Complet: 15'95 € (IVA inclòs) - Menú Exprés: 12 € (IVA inclòs)