CROSMAS

GASTRONOMÍA CREATIVA SALUDABLE

ESPECIALISTAS EN PAELLAS

SELECCIÓN DE MARISCO, PESCADO, CARNE Y TAPAS

 

 

 

 MENU CROSMAS - 02 de Febrer de 2.023

 

PRIMERS:

 Amanida Crosmas (Mesclum, ruca, tomàquet, tonyina, espàrrec, pastanaga i ou dur)

 Crema d'espàrrecs amb carbassa i encenalls de pernil 

Estofat de cigrons amb calamarcets, musclos i pop

Tagliatela de pasta fresca amb cremós carbonara i salmó fumat

Musclos a la marinera (Supl. 2'50€)

Amanida russa casolana amb ou dur, tonyina, surimi i les seves torradetes (Supl. 3'00€)

 Amanida de tomàquet Cor de Bou amb formatge de Burgos i olivada d'Aragó (Supl. 3'00€)  

Graellada de gambes amb picada mediterrània (Supl. 5'00€)

    

SEGONS:

 Osobuco rostit amb salsa de mostassa antiga sobre emulsió de coliflor i xips de patates naturals 

Secret adobat a la brasa a les fines herbes sobre patata grille i chimichurri de bolets

Paella marinera Crosmas

Seitons a la andalusa amb timbal d'amanida russa 

Entrecot de vedella de 200 gr. amb pebrots del padró i patates (Supl. 5'00€)

Sípia a la planxa amb saltejat de verduretes (Supl. 7'00€)

Caldós o paella de llamàntol (Supl. 10'00€)

  

POSTRES:

Tiramisú

Crema Catalana casolana  

Iogurt natural amb mel 

Macedònia de fruites naturals  

 

   Pa i begudes incloses 

 

    Menú Complet: 15'95 € (IVA inclòs) - Menú Exprés: 12 € (IVA inclòs)

 

 

 

 

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más información.